Wijnen van ons wijnhuis

Hieronder vindt u een selectie van de wijnen die wij voeren in ons assortiment. Deze zijn allemaal afkomstig van ons wijnhuis. U vindt deze wijnen in onze wijnhoek, en ze variëren van  € 4,95 tot € 19.95. U kunt bij ons terecht voor een gangbare Chardonnay, maar ook een heerlijke Riesling of een stevige Merlot.

Klipfel Riesling

Klipfel Riesling


Finesse in de geur met citrusfruit, peer, witte bloemen, elegant van stijl, droog maar rond met duidelijke aanwezige zuren. Tikje mineraal van karakter, fris, opwekkend.
Een mooie Riesling in combinatie met vele visgerechten en zeevruchten.
Klipfel Pinot Blanc

Klipfel Pinot Blanc


Vol en rond met subtiele aroma’s van ananas en appel, iets kruidig. Fris, zacht, milde zuren en een klein bittertje in de afdronk. Een fraaie Pinot Blanc die veelzijdig is, bij (koude) visschotels, quiches, zachte jonge kazen en natuurlijk ook asperges.
Cantina Tudernum Umbria Bianco

Cantina Tudernum Umbria Blanco


Van 85% Trebbiano en 15% Grechetto; in de neus gele bloemen en tropisch fruit. Zacht maar fris en levendig van smaak, in een heerlijke schone stijl met citrusfruit en elegante zuren. Modern Italiaans voor elke dag.
Cantina Tudernum Umbria Rosso

Cantina Tudernum Umbria Rosso


Een blend van 65% Sangiovese, 30% Merlot en 5% Cabernet. Zwoel rood fruit in de geur, vol van aanzet, mondvullend, zacht van smaak met mooi afgeronde tannines, een klein plezierig zuurtje en een middellange afdronk.
Galitos Wit

Galitos Wit


Een blend van Roupeira en Rabo de Ovelha, typische druiven voor de Alentejo. Helderwit van kleur, tropisch fruit in geur en smaak, aangenaam fris en soepel in een lichte stijl, met 12% vol. Gekoeld serveren.
Galitos Rose

Galitos Rosé


Een rosé gemaakt van Aragonez, Castelao en Trincadeira. Fris en fruitig, zacht en rond in een lichte stijl met bosvruchten in de geur. Gekoeld serveren.
Galitos Rood

Galitos Rood


Een blend van 70% Aragonez (ofwel Tempranillo), 20% Catelão en 10% Trincadeira. Robijnrood van kleur, zacht zwoel fruit (aardbeien) in de ronde smaak: een aangename doordrinkwijn.
Languedoc Rouge

Languedoc Rouge


Kersenrood met een typerende zwoele toets van wilde kruiden (garrigue) en jammig zwart fruit in de geur, van 36% Carignan, 36% Grenache Noir en 28% Syrah. Weelderig, zacht vlezig fruit, frisse zuren, mooi in balans.
Languedoc Rose

Languedoc Rosé


Licht zalmrose van kleur. Provençaalse kruiderij en framboos in de geur, fris fruitige rode bes in de smaak, lekker sappig en elegant. Een heerlijk zomerse rosé in optima forma.
Mist u iets?

Mist u iets of heeft u vragen?


Mist u iets of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ga hiervoor naar onze contactpagina.